Het Hoedenzaakje

Van de hoed en de
rand weten

In 2018 is het hoedenzaakje gestart met de verkoop van de eerste wintercollectie hoeden. Helaas werd na een aantal weken duidelijk dat ik de ziekte van Crohn had en was het erg lastig om veel energie te steken in mijn net begonnen hoedenzaakje. Gelukkig hebbben vrienden en familie me in deze periode geholpen en kon ik toch verder gaan met mijn hoedenzaakje.

Inmiddels zijn we al weer 5 jaar verder en weten veel klanten ons ieder seizoen weer te vinden. We proberen iedere seizoen weer een collectie samen te stellen voor een breed publiek. Hierbij houden we rekening met verschillende materialen en diversiteit in prijsklassen. 

In de collectie vind je onder andere fedora hoede van 100% wol, maar ook in een samenstelling van wol en polyester. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod in dopjes en franse baretten. Ook hebben we specifieken kerkhoeden in onze collectie. Ook hebben we sinds kort een kleine collectie kinderhoeden opgenomen in ons assortiment en hopen dat verder uit te gaan breiden. Kortom voor ieder wat wils voor een passende prijs.