Over het hoedenzaakje

” een betaalbare hoed voor iedereen ”

Het moet ergens begin 2017 zijn geweest dat we voor het eerst dachten over ons hoedenzaakje. We vonden zelf en hoorden om ons heen dat een mooie betaalbare hoed steeds lastiger te vinden was. We waren van mening dat dit anders kon en dachten hier moeten we iets mee doen want het moet toch mogelijk zijn om voor iedereen een betaalbare hoed te kunnen vinden. 

 Het duurde toch langer dat we vooraf gedacht hadden voordat we gevonden hadden waar we naar op zoek waren. Voor ons was het vanaf het begin meteen al duidelijk dat we op zoek gingen naar hoeden die gemaakt waren van kwalitatief hoge materialen. Verder kwam daar natuurlijk bij dat dit betaalbaar zou moeten blijven voor onze klanten. 

 Onze zoektocht bracht ons uiteindelijk bij de fabrikant zelf. Door rechtstreeks in te kopen bij de producent van onze collectie hoeden kunnen we een zo voordelig mogelijke prijs aanhouden voor onze collectie zonder in te leveren op de kwaliteit. Na vele samples van diverse fabrikanten hebben we uiteindelijk gevonden wat we nu met trots aan jullie kunnen aanbieden namelijk; een collectie hoeden gemaakt uit hoogwaardige materialen voor een eerlijke prijs.

 

Joost & Marian

 

Klanten over ons

Fijn dat ik jullie online gevonden heb, voor mezelf een dopje besteld en erg blij mee. Site is verder duidelijk met mooie foto's die overeenkomen met het product.

Fijn dat we jullie gevonden hebben. Betaalbare hoeden van goede kwaliteit.

Super leuke baretten om mee af te wisselen naast een gewone hoed. Leuke printjes die je momenteel ook terug ziet in de kleding.

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. De hoed was netjes verpakt en past perfect. Ik raad iedereen aan om hier een nieuwe hoed te bestellen.

SOCIAL

Volg je ons al?

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen.