Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden 

iDeal

iDEAL is een betaalmethode voor Nederlandse rekeninghouders waarmee u snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Werkwijze: U plaatst uw bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen en u selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Klarna

Klarna is een dienst waarmee u in Nederland achteraf kunt betalen. Dat betekent dat u na uw bestelling een e-mail ontvangt met daarin een digitale acceptgiro om uw aankoop te betalen.

Werkwijze: Klarna int voor Het Hoedenzaakje het factuurbedrag door u achteraf een betaaloverzicht te sturen.  Na uw bestelling ontvangt u binnen 3 à 4 dagen de acceptgiro per mail. U heeft dan nog een betaaltermijn van ongeveer 10 dagen. (lees de exacte betalingstermijn op de ontvangen acceptgiro)

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt met vragen hierover altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

SOCIAL

Volg je ons al?

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen.